perjantai 25. heinäkuuta 2014

Vaihtelua treenaamiseen LadyLinelta!

Tällä kertaa Blogissani ajattelin; että Miksi minusta on kiva käydä treenaamassa Lady Line - salilla Mikkelissä. No Mikkelissä siksi että se on niin lähellä..ja anoppikin asuu siellä!  Annilla sattuu olemaan asiakastapaamisia samalla salilla.. joten parempi kuin Hyvä ;)  Todella kiva paikka treenata. Hyvät laitteet ovat niin mielekkäät  ja treeni niin erilaista  ..Siisteys ja laitteiden taso ovat huippua! ;)

Tervetuloa ;) Magee sali!
Samoin tuli mieleeni treenatessa myös se ..että jos paita on liian avonainen ja alan korjaamaan sitä.. ettei vaan tissi vilahda..;) Mitä väliä...saa vilahtaa..! Monelle tämä paikka tuo juurikin sen vapauden treenata vapaasti naisena. Tiedän, että monelle todella lihavalle naiselle voi olla iso kynnys lähteä salille,  jossa on myös miehiä. 

Sanotaan sitten mitä vaan.. miehillä on tapana tuijottaa. .eivätkä he sille mitään mahda..se on  aivan normaalia ;) Sali jossa on  vain naisia luo vapauden ja on varmasti helpompi olla aivan oma kaunis itsensä  <3 ja kehittyä aina vain kauniimmaksi! 

Tänä päivänä myös osalla naisista on tietty kultturinen rasite, suomalaisen naisen näkökulmasta. He eivät voi näyttäytyä miesten keskellä niin kuin me. Toivoisin että Lady Line on myös mainostanut tältä kannalta imagoaan. ;) Tottakai tästä kaikesta pitää maksaa enemmän kuin kotokunnan salilla. Minusta tämä kaikki on hintansa ansainnut!
Valkun kaa LadyLinella kesäkuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti