torstai 15. tammikuuta 2015

Vuosi 2015 ja Maarasen maastaveto ;)

Heissan!

Vuosi uusi ja toivottavasti Hyvä sellainen. Itselläni joulukiloja kertyi.. mutta sen antoi jo pukki anteeksi <3

Treenit jatkuivat Annin kera mukavasti painottuen Crossfit ja personal training- sali käynteihin. Itsestäni en ole löytänyt vielä sitä aamulenkki kipinää .. Hmm. en ole talvipersoona vaan kai se on mukauduttava tähänkin. Jospa Ihan löytäisin sukset aitan perältä ;)


Potkuri huutaa joka aamu: " Mennään!", mutta yhtenäkään aamuna ei ole saanut Meikää mukaan .. se on harmillista kun kategorioi itsensä jo aikaa sitten asioihin mistä ei pidä. Oppiminen siitä pois on hankalaa.. joskaan ei varmaankaan Impossibele case. ;)

No Mitä meille kuuluu? Lampaat voivat paksusti..toivomme etteivät liikaa.. :) Jos näin keväällä karitsoja tarjolla <3   Ossi porskuttaa vielä yksin..joskin Olemme vakavasti harkinneet toista pilkkua! Kunhan Se oikea yhdistelmä sattuu kohdalle <3

Perhe- elämä on nousua ja laskua niin kuin tämä minun treeninikin ;) Yhteen soppii ;)

Välitavoite täytetty aikataulussa: penkistä 50kg tammikuun 2015 alussa!
Kuvassa sarjapainot 45kg.
Pahin juttu oli Nyt tammikuussa  oikean polven ns. trauma pahempaan l.  kierukka repeämä pahenee pikkuhiljaa ja Anni joutuu hieman muuttamaan jalkatreeenien kuvioita.. ja lääkitys lisääntyi.. Panacodit peliin kuuriluontoisesti.. muuten ok.. mutta ummetus mukaan.. Shit !!

Synnytys on pientä kovien vatsaongelmien myötä... no Pellavansiemenet ja luumut veteen.. mummon lääkitys auttaa.

Summa summarum salilla käynti maistuu edellen makealta ja odotan että lihaskuntoni pysyy vähintään ennallaan.. ja kai tuo pikkasen on noussutkin.. Kiloista en tällä erää kanna huolta.. kyllä kevät korjaa saldon kasvattaen ituja ei vartta ;)

Itsekuria ja reipautta toivon saavani kera nousevan auringon!!



Ihanaa Kevään Odotusta !  T. Maarasen Tarja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti