torstai 31. heinäkuuta 2014

Täyttyneet tavoitteet !


Heissan! 

Puoli vuotta on kulunut ja matkassa on ollut jos jonkin moista elämää. Kuolemaa ja surua, mutta myös uutta alkua. ;) Sellaistahan se elo on. Luopumista ja saamista. Meille on tullut uusia kotieläimiä tänä aikana.. Mää Mää ;) eli lampaita 3 kappaletta. Olemme myös menettäneet rakkaan ystävän. <3 Aika parantaa haavat ja elämä jatkuu.

Onni asuu pienissä asioissa <3



Itse asiaan. On  aika summata tulokseni ajalla 19.2.-30.7.2014

Painoni on pudonnut 13,5 kiloa. <3 Lihasmassa on säilynyt ja olin jopa pystynyt lisäämään sitä +0,5kg tuossa ajassa! Eli olen syönyt Hyvin treenaamisen lisäksi. ;) Mikä parasta, paino on pudonnut rasvakiloista!! Tuohon menee aika monta puolen kilon voipakettia... Huh!

19.2.2014 Rasvaprosenttini oli 36.1% ELI jopa hieman Yli terveysrajan! Nyt se on 23.1%, joka on Ikään nähden erittäin Hyvä!  Jihuu :) Senttejä multa lähtenyt samassa ajassa yhteensä kolmesta kohdasta vyötäröltä mitattuna -62,5cm! Koko kropasta niitä on sulanut -120cm. Vyötärön ympärykseni on nyt 73,5cm, kun se alussa on ollut 98,5cm.


Olen Supertyytyväinen tuloksiini ;)  ...ja Kiitos Anni sinulle mahtavista treeneistä ja ruokavalion suunnittelusta! Aika nappiin ollaan menty tavoitteissa. ;) Tästähän se vasta Kova koetos alkaa uuden puolivuotissopimuksen myötä! Huh huijaa! ;) Tavoite on Onneksi vielä kaukana, mutta toki töitä sen eteen on jaksettava tehdä! Toivon terveyttä ja etteivät polvet/ selkä repsahda ;) Itse rupsahdan pian yli viidenkypän.. mutta sillekkään en mahda mitään. ;)

Uuden ruokavalion mallia... ;) Nami nami !

Näihin tunnelmiin,

Maastavetoa opetteleva Tarja ;)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Emma <3 niin Olet sinäkin, mutta eihän se mikään Ihme ole meillä on sama Ihku valkku joka jaksaa kannustaa ja pitää motivaation yllä !! Hyvää jatkoa Emma <3

      Poista